Visie en missie

Tegenwoordig zijn er steeds meer partijen die adviseren bij voetklachten en die zolen aanmeten. Denk aan sport- en schoenwinkels. Hoewel de hulpmiddelen als prettig worden ervaren, veroorzaken ze vaak problemen hogerop in het lichaam. Ons specialisme gaat verder dan het verhelpen van voetklachten. Ook voet gerelateerde rug- en knieklachten kunnen wij vaak voorkomen en verhelpen. Dat doen we door het complete bewegingsapparaat van het lichaam te beoordelen. Van daaruit wordt een therapie opgesteld, zo nodig met behulp van andere paramedici met wie we een prima samenwerking hebben.

Het is onze ambitie om in de regio dé praktijk te zijn die niet alleen voetklachten verhelpt, maar die ook klachten hogerop in het lichaam voorkomt en verhelpt. Daarnaast willen we een voorloper zijn in de arbeidspodotherapie (dit is podotherapie voor schoeisel dat vereist is op de werkvloer). Hiervoor hebben we een totaalconcept van veiligheidsschoenen die voorzien zijn van therapeutische zolen.

Missie

Het is onze missie om optimale resultaten te bereiken, zodat de cliënt tevreden naar huis gaat. Hoe doen we dat? Onze benadering is persoonlijk en onze praktijk laagdrempelig. Tijdens de behandeling kijken wij altijd naar het gehele bewegingsapparaat van het lichaam. Uiteraard luisteren we nauwgezet naar de zorgvraag van iedere cliënt. En we werken met grote toewijding.

Kernwaarden:

Dagelijks voeren we onze missie uit met onze kernwaarden: enthousiasme, betrokkenheid en resultaatgerichtheid.

  • Enthousiasme. Staat centraal in onze hele organisatie. Het komt tot uiting in de kwaliteit van onze dienstverlening. Verder typeert het ook de persoonlijkheid van onze mensen. Ons enthousiasme wordt uw enthousiasme en hierdoor bereiken we samen het gewenste resultaat.
  • Betrokkenheid. Voor ons staat het geven van zorg voorop. Op een persoonlijke, betrokken wijze. We luisteren naar de cliënt, we leven ons in en we nemen hem/haar altijd serieus.
  • Resultaatgerichtheid. Het is ons doel om onze cliënten blijvend beter te maken. Dat bereiken we samen met u! Ook na het behaalde resultaat blijven we betrokken bij u.

 

 

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op via
telefoonnummer 0411-633636 of stuur een mailtje: info@daaspodotherapie.nl