Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen vallen in categorie 2 van de Europese richtlijn Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Een onafhankelijke organisatie voert een verplichte test uit volgens de EN-ISO 203045:2011-norm.

Voldoet de schoen aan de eisen, dan krijgt deze een CE-certificaat. Dit certificaat geldt uitsluitend voor fabrieksklare schoenen: dus zoals de producent ze aanlevert. Als er na de aankoop een andere inlegzool in de schoen wordt gelegd, dan wijkt de schoen af van de geteste norm en vervalt de aansprakelijkheid van de leverancier.

Wij vormen hierop een uitzondering: dankzij samenwerking met Peijnenburg Safety Footwear in onze praktijk te Liempde hebben wij meerdere merken veiligheidsschoenen waarin met een speciale aanpassing aan de zool het CE-certificaat van de schoen behouden blijft. Wij kunnen hier een podotherapeutische zool in maken. U kunt echter ook bij ons een veiligheidsschoen aanschaffen en er door uw eigen podotherapeut een zool in laten maken.

Bent u op zoek naar goede veiligheidsschoenen, al dan niet met aangemeten zool? Maak dan telefonisch een afspraak, zodat een van onze medewerkers samen met u kan kijken naar de geschikte schoen voor u.

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op via
telefoonnummer 0411-633636 of stuur een mailtje: info@daaspodotherapie.nl