Testimonials

Elise van de Donk
Ik was bij een pedicure geweest en die had mijn nagels niet goed geknipt, waardoor ik last kreeg van ingegroeide teennagels. Dat was erg pijnlijk. Drie dagen voor het huwelijk van mijn broer ben ik naar Annemiek gegaan en zij heeft het vrij gefreesd en er nagelbeugels op gezet. Op de huwelijksdag had ik al geen pijn meer en die is ook nooit meer teruggekomen.

Daarnaast had ik al jaren last van mijn rug, heupen en schouders. De laatste maanden deed het echt pijn. Sinds vier dagen heb ik steunzolen, die Annemiek me heeft aangemeten. De rugpijn is nu al helemaal weg en ik kan weer gewoon lopen.

Annemiek heeft me helemaal uitgelegd wat de oorzaak van de pijn was. Ze bekijkt de patiënt helemaal, de hele bouw. Nu ben ik dus dubbel klant bij Annemiek. En dat bevalt me prima!
 

Angela van den Berge

Ik ben al een aantal jaren cliënt bij Annemiek. Ik kwam van een andere podotherapeut af, die me niet zo goed beviel. Annemiek doorziet snel waar het probleem zit. Ze legt uit wat ze ziet en doet. Daardoor krijg je een goed idee hoe ze je voeten corrigeert. Ik heb steunzolen en daar maakt ze soms een aanpassing aan. Vervolgens probeer ik het even uit. Als het niet goed gaat, moet ik dat aan haar laten weten en dan past ze het aan. Als ik bij wijze van spreken last van mijn linkerknie heb, dan legt ze uit dat ze iets te veel heeft gecorrigeerd en haalt ze er iets af. Het klinkt gemakkelijker dan het is – het is millimeterwerk.

Ik ben echt heel tevreden over haar!

 

 

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op via
telefoonnummer 0411-633636 of stuur een mailtje: info@daaspodotherapie.nl