Michelle van der Hijden

Even voorstellen. Mijn naam is Michelle van der Hijden, geboren en getogen in 's-Hertogenbosch. Tijdens mijn MBO 4-studie Leisure & Hospitality Executive heb ik veel in Mallorca gewerkt als teamleader en show-entertainer. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken, heb een vlotte babbel en houd wel van een uitdaging.

Al op de basisschool was ik bezig met nagellak en het 'mooi' maken van nagels. Toen ik iets ouder werd, schafte ik een gellac-set aan om mijn eigen nagels te lakken en die van familie en vrienden. Die hobby is zo uit de hand gelopen dat ik tegenwoordig over veel verschillende kleurtjes gellac beschik.

Inmiddels ben ik aan het leren voor pedicure. En in de praktijk in Liempde houd ik me volop bezig met het frezen van zolen, telefoontjes aannemen, afspraken met patiënten inplannen en ik probeer alles ook nog heel netjes te houden. Deze nieuwe uitdaging heb ik met beide handen aangepakt. Als echte duizendpoot vind ik dit heerlijk om te doen!

Ik heb ook heel veel zin om straks in de praktijk als pedicure aan de slag te gaan. En het zou fantastisch zijn om mijn pedicureopleiding uit te breiden met de opleiding medisch pedicure en het cosmetische gedeelte. Om jullie voeten te verwennen en de tenen extra mooi te maken.


E-mail: michelle@daaspodotherapie.nl

 

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op via
telefoonnummer 0411-633636 of stuur een mailtje: info@daaspodotherapie.nl