Lonne Geudens

Mijn naam is Lonne Geudens. In 2016 ben ik gestart met de opleiding Podotherapie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. In het begin was ik nog zoekende, maar ik wist wel dat ik de paramedische zorg in wilde. Na de eerste 10 weken op de opleiding wist ik het zeker: dit wordt mijn vak! De praktijkvakken in combinatie met de theorie overtuigden mij hiervan. In 2021 studeerde ik af als podotherapeut.

Na mijn eindstage bij Daas Podotherapie ben ik daar gebleven. Ik was erg blij dat ik in deze praktijk mocht starten. Tijdens mijn stage had ik namelijk al geproefd van de fijne samenwerking binnen het team: samen gaan we voor een doelgericht behandelplan voor elke patiënt. En we schakelen elkaar en andere zorgprofessionals in wanneer dat nodig is. Daarbij word ik gedreven door de zorg voor mijn patiënten.

De patiëntenpopulatie in deze praktijk is heel divers. Van jong tot oud, van chronisch zieken tot topsporters. Het is een grote uitdaging om voor iedereen een doelgericht behandelplan op te stellen en om het onderste uit de kan te halen. Ik ga voor een optimaal resultaat! Om dit resultaat te behalen, is uiteraard bepaalde kennis vereist. Naast mijn basiskennis over voeten, knieën, heupen en rug, ben ik me dan ook verder aan het verdiepen in de biomechanica hiervan.

E-mail: lonne@daaspodotherapie.nl

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op via
telefoonnummer 0411-633636 of stuur een mailtje: info@daaspodotherapie.nl