Annemiek Daas

Ondernemen zit in mijn genen: ik ben opgegroeid in een echt ondernemersgezin. Net als mijn broer en zus werk ik zelfstandig. Ieder in de eigen branche, maar allemaal met hetzelfde doel: ondernemen. Wat betekent ondernemen voor mij? Hard werken om mijn doel te bereiken: klachten van mensen voorkomen en verhelpen. Daarbij heb ik de vrijheid om zelf te bepalen hoe, wanneer en waar ik werk.

Na mijn middelbare school begon ik met de lerarenopleiding natuur-en scheikunde. Na een jaar bleek dit niet de juiste keuze te zijn. Maar het vak biomechanica inspireerde me wél enorm. Verder werk ik graag doelgericht en ik vind het ook prettig om met mensen te werken. De opleiding podotherapie sloot hier naadloos op aan. Blijkbaar zat deze belangstelling altijd al in me, want mijn moeder zegt vaak: "Vroeger zat je altijd al aan je voeten te fröbelen."

Biomechanica

Wat vind ik vooral heel interessant? Complexe klachten die vaak wat verder van de voet af liggen (bekken-, rug- en knieklachten). Daarbij is het belangrijk dat je de complete mens bekijkt. En biomedische kennis is dan een absolute vereiste.

Doelgericht

Een podotherapeut bereikt het doel vaak in een korte tijd. Omdat we de oorzaak van de klacht opsporen en deze behandelen. Want enkel de pijnklacht verhelpen is onvoldoende. Als je de oorzaak niet aanpakt, komt de pijn meestal terug. Zooltherapie heeft bovendien dagelijks effect en daardoor wordt het einddoel ook snel behaald. Sneller in vergelijking met andere disciplines, waarbij de cliënt vaak meerdere keren behandeld moet worden.

Omgaan met mensen

Ieder mens is uniek, waardoor het vak uitdagend blijft. Ik geef elke cliënt glasheldere uitleg over zijn/haar problemen en de therapie die hierbij hoort. Zodat ze het volledig begrijpen. Daardoor lopen ze met een goed gevoel mijn praktijk weer uit. Omdat ik een ondernemer ben in hart en nieren, wil ik graag aan de slag. Dus minder aan tafel zitten. Verder ondersteun ik mijn personeel en ik kijk altijd mee bij ingewikkelde situaties.


E-mail: annemiek@daaspodotherapie.nl

 

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op via
telefoonnummer 0411-633636 of stuur een mailtje: info@daaspodotherapie.nl