Werknemers

Wie zijn de podotherapeuten?

Even voorstellen:

Annemiek Daas

Annemiek

Ik ben in 2004 afgestudeerd aan Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven, opleiding podotherapie. In 2005 ben ik gestart met een zelfstandige praktijk in Vessem, en daarnaast was ik als podotherapeut werkzaam in loondienst. In 2008 is de praktijk in Liempde geopend.

Op maandag en donderdagmiddag werk ik in Vessem, op dinsdag en woensdag in Liempde. En op donderdagochtend in de praktijk in Middelbeers.

Naast mijn werkzaamheden als podotherapeut geef ik bij- en nascholingen aan fysiotherapeuten en podotherapeuten voor ADNV-paramedische scholing. Voor meer info: www.ADNV-scholing.nl

De titel Podotherapeut is een bij wet beschermde titel. Dit staat beschreven in artikel 34 van de Wet-BIG. Podotherapeuten dienen te voldoen aan een aantal kwaliteitseisen en kunnen zich laten registreren in het Kwaliteitsregister Paramedici. In dit register vindt ook registratie plaats van logopedisten, diëtisten, ergotherapeuten, oefentherapeuten Cesar en Mensendieck, orthoptisten, optometristen, huidtherapeuten, radiologisch laboranten en – therapeuten. Om periodiek geregistreerd te kunnen worden in dit register, dienen de ingeschreven beroepsbeoefenaren te voldoen aan de opgestelde kwaliteitseisen (zie: www.kwaliteitsregisterparamedici.nl). Ik voldoe volledig aan deze kwaliteitseisen en ben geregistreerd in het register.

Anouk Beerens

Anouk

In november 2011 ben ik afgestudeerd als podotherapeut aan Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Na mijn opleiding heb ik twee maanden door Australië gereisd en ben daarna als podotherapeut aan het werk gegaan.  Ik ben sinds augustus 2012 werkzaam in de Praktijk voor Podotherapie A. Daas. Op maandagochtend ben ik werkzaam in de praktijk in Middelbeers. Op maandagmiddag, dinsdagmiddag en –avond, en op vrijdag werk ik in de praktijk in Vessem. Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

 

 

 

 

 

 

Emmy Bennenbroek

Emmy

Ik studeerde in juli 2011 af als podotherapeut aan Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Na mijn opleiding ben ik als podotherapeut in loondienst gaan werken in Someren en Brunssum. In januari 2014 ben ik aan de slag gegaan bij Praktijk voor Podotherapie A. Daas.  Ik werk op de maandag en dinsdag in de praktijk in Best en op vrijdag in de praktijk in Liempde . Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktijkmanager:

Haico Peijnenburg

Haico

Ik ben sinds 2010 werkzaam in de praktijk. Mijn taken variëren van het maken van afspraken tot het maken van bestellingen en het slijpen van zooltjes. Tevens kunt u bij mij terecht voor advies en verkoop van veiligheidsschoenen (Peijnenburg Safety Footwear). Indien nodig werk ik samen met de podotherapeuten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Harm en Willem Peijnenburg

Harm & Willem